torsdag, februari 26, 2009

Syskonkärlek

För ett par veckor sedan bad jag Lokes uppfödare om kontaktuppgifter till de av Lokes syskon som också finns här i Stockholm. Tanken var att vi skulle föreslå en valpträff vid tillfälle - ge valparna möjlighet att leka med hundar i samma ålder/storlek och kanske även träna lite med de extra störningar det innebär med lekkamrater i närheten och så. En annan hann dock före oss! Husse till Mellie hörde av sig och föreslog att man kanske skulle utbyta erfarenheter. Igår träffades vi vid Judarreservatet på en slags inledande träff kanske man kan säga. Vi hade även frågat Tobes matte, men hon hade inte möjlighet att medverka den här gången.

(Klicka på bilden för att se större)

Två glada valpar for i alla fall runt på ängen och i skogen. Man kan ju undra om de känner igen varandra på något plan. Mellie var en riktigt stursk valp med hög svansföring och hon satte Loke på plats upprepade gånger. Loke fogar sig väl. När vi väl vände hemåt hängde hans tunga ända ned i backen och stegen var släpiga. Så trött har jag nog aldrig sett Loke förut! Väl hemma sov han ända fram till kvällen och jag fick praktiskt taget dra ut honom för kisspauser.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Kikade in på er sida för att kolla hur det går.. Vad kul att fler syskon har hamnat i närheten så ni kan träffas och leka och träna ihop!! Det ser ut som loke passar er :-)
Aussie hälsningar
Lilleba,Snowie&Jolly

Lina sa...

Kul att du tittar förbi! ;) Jo, än så länge funkar det bra, vi får väl se vad framtiden bär med sig. ;P

Anonym sa...

Jo det är viktigt att gå på kurser som man tycker är bra!
Snowie gick jag ingen valpkurs med efter som jag höll valpkurser själv på brukshundsklubben så fick hon vara med på lektionerna jättebra träning. Sen har snowie gått klickerkurs spårkurs vallkurs och agilitykurs. Jolly gick jag valpkurs för Cima som har kelliegårdens kennel hon har en syster till jolly och sen har vi gått vallkurs och det blir nog agility kurs för henne med. Jag klickertränar båda det är bra att ha i agilityn..
Vecka 13 börjar träningsgruppen i vallning igen efter vinteruppehållet jättekul!
Hälsning Lilleba

Anonym sa...

Ååå, sötnosar!! Kimya hälsar att hon också vill vara med ;)

MVH Sara och Kimya

Lina sa...

Sara: Du får väl höra av dig när du är i Stockholm. ;) Då får du lära Loke gå fot också - det är lite si och så med det. =P

Anonym sa...

Hej!!
Vad roligt det såg ur att vara :) Nästa gång vi kommer upp till Sthlm så får vi ta en liten träff, var alldeles för kort om tid nu i helgen när vi var på snabbvisit!
Ha det så bra!
Mvh Lovisa o Fendi

Lina sa...

En jättevalpträff vore ju hur skoj som helst! =)