lördag, november 22, 2008

En känsla

Dags att promota sig själv lite igen. Min sambo Lo och jag hade en fotosession på Gräsö framåt slutet på sommaren, vilket resulterade i några bra foton. Jag ville fotografera honom med sin bas “helt enkelt” och hade inte så mycket mer tanke bakom det då. Dock blev jag ganska nöjd med resultatet och har nu planer på en hel bildserie. Förhoppningsvis kan jag driva igenom den också. Det här är i alla fall ett av de kort som togs. Fotot tillhör givetvis mig och får inte användas av någon annan i något syfte.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Tack för titten i min blogg:-)
Du undrade var Snowie kom ifrån hon kommer från Asphagens kennel.

Hur jag klarar att ha valp och samtidigt jobba jo nu har jag fördelen att har en mor som ställer upp och har mina hundar när jag jobbar skulle aldrig klarat det utan henne....

Aussien är en väldigt krävande hund all min fritid går åt till att träna hundarna.
Mina två aussies är väldig olika Snowie är en väldigt lätt hund men saknar tyvärr lite go i mina ögon. Jolly är en liten dam som man får ha en nagel i ögat på och vara väldig sträng men sen klarar hon av vädigt mycket och lägger inte av även om det är jobbigt och det är det som jag vill ha hos en hund.
Om du ska skaffa en aussie så tycker jag att du ska fundera över vad du vill göra med din hund och sen välja uppfödare efter det.
Du får gärna maila mej om du vill ha fler råd lilleba_o@hotmail.com Aussien är en jätte härlig hund om dom får jobba:-)

Kram Lilleba,Snowie&Jolly